Advertisement

Arda Turan Silah - Arda Turan Berkay Kavgasinin Goruntuleri Ortaya Cikti Trt Spor Turkiye Nin Guncel Spor Haber Kaynagi - 10.10.2018 günü saat:13.30 sıralarında idaremiz özel hastanesinde silah ile ateş etme olayı olduğu bildirilmesi üzerine hastaneye geçilmiş,burada görevliler ile yapılan görüşmede 10.10.2018 günü saat:05.30 sıralarında arda turan ile berkay şahi̇n isimli şahıslar hastanenin acil servisine geldikleri,şahısların alkollü.

Arda Turan Silah - Arda Turan Berkay Kavgasinin Goruntuleri Ortaya Cikti Trt Spor Turkiye Nin Guncel Spor Haber Kaynagi - 10.10.2018 günü saat:13.30 sıralarında idaremiz özel hastanesinde silah ile ateş etme olayı olduğu bildirilmesi üzerine hastaneye geçilmiş,burada görevliler ile yapılan görüşmede 10.10.2018 günü saat:05.30 sıralarında arda turan ile berkay şahi̇n isimli şahıslar hastanenin acil servisine geldikleri,şahısların alkollü.. Arda turan'ın berkay şahin'in burnunu kırma olayı hakkında canlı yayında konuşan muhabir emrullah erdinç, 'arda'nın kullandığı silah ruhsatsız ve hiçbir silah yanlışlıkla ateş. Cinsel taciz suçundan beraat eden arda turan'a korku kaygı veya panik yaratacak şekilde silahla ateş etmek, ruhsatsız silah bulundurmak kasten yaralama suçlarından 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası verildi. Arda turan'n hastaneye silahla girmesi ve silahın ateşlenmesi; Arda turan'ın üzerinde bulunan silah ruhsatlı diye bilgi veriliyor ama emniyetten edindiğim bilgiye göre, silah ruhsatsız. Si̇lah defalarca el deği̇şti̇rdi̇ tam 18 dakika sonra, saatler 06:44'ü gösterirken berkay ve arda arasındaki tartışma hararetleniyor.

Arda ve berkay olayı görüntülerinde arda turan'ın silahının bir el patladığı görülüyor. Dava, 19 haziran'a ertelenirken iki tarafın açıkladıkları gelirleri tartışma konusu oldu. Arda turan'ın ateş ettiği yeri gösteriyor. Hiçbir silah yanlışlıkla ateş almaz, tetiğe basmadığınız. Turan'a korku kaygı veya panik yaratacak.

Arda Turan Berkay Sahin Davasinda Onemli Gelisme Magazin Haberleri Haber7
Arda Turan Berkay Sahin Davasinda Onemli Gelisme Magazin Haberleri Haber7 from i12.haber7.net
Arda turan'ın üzerinde bulunan silah ruhsatlı diye bilgi veriliyor ama emniyetten edindiğim bilgiye göre, silah ruhsatsız. Bu suçlardan mahkeme hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi. Arda turan'a korku kaygı veya panik yaratacak şekilde silahla ateş etmek, ruhsatsız silah bulundurmak kasten yaralama suçlarından 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası verildi. Koyduğum yerden alırken ateş aldı eşini taciz ettiği berkay'ın burnunu kırmıştı: Emrullah erdinç sözlerine şöyle devam etti:arda turan'ın üzerinde bulunan silah ruhsatlı diye bilgi veriliyor ama emniyetten edindiğim bilgiye göre, silah ruhsatsız. Olayın yaşandığı gece berkay'ın tedavi altına alındığı hastaneye silahla gittiği belirlenen turan'a 'ateşli silahlar kanunu'na muhalefet' suçundan. Hiçbir silah yanlışlıkla ateş almaz, tetiğe basmadığınız sürece silah kesinlikle patlamaz. Arda turan ile berkay arasında bir gece kulübünde başlayarak hastanede devam eden taciz kavgasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Dava kapsamında arda turan'ın 12.5 yıla, berkay şahin'in ise 2 yıla kadar hapsi isteniyor.

Onlarla birlikte merminin kovanını arıyor. Arda turan ve berkay hastane görüntüleri video yayınlandıkdan sonra ünlü futbolcu. Arda turan'ın ateş ettiği yeri gösteriyor. Eğer silah yanlışlıkla ateş almış olsaydı, arda vurulurdu. Cinsel taciz suçundan beraat eden arda turan'a korku kaygı veya panik yaratacak şekilde silahla ateş etmek, ruhsatsız silah bulundurmak kasten yaralama suçlarından 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası verildi. O kovan daha sonra polisin olay yerinde yaptığı incelemede bulundu. Arda turan'ın elindeki silah ateş aldı! Arda turan'a korku kaygı veya panik yaratacak şekilde silahla ateş etmek, ruhsatsız silah bulundurmak kasten yaralama suçlarından 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası verildi. Mahkeme, arda turan'ın 'cinsel taciz' suçundan beraatine, 'ruhsatsız silah taşıma', 'korku kaygı veya panik yaratacak şekilde silahla ateş etme' ve 'kasten yaralama' suçlarından ise. Bu suçlardan mahkeme hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi. Futbolcu arda turan ile şarkıcı berkay şahin arasındaki kavgaya ilişkin açılan davanın ilk duruşması görüldü. Spor toto süper lig ekiplerinden medipol başakşehir'de forma giyen arda turan, çarşamba gecesi arkadaşlarıyla emirgan'da gittiği bir mekanda şarkıcı berkay'a kafa atarak gündeme geldi. Hiçbir silah yanlışlıkla ateş almaz, tetiğe basmadığınız sürece silah kesinlikle patlamaz.

Hiçbir silah yanlışlıkla ateş almaz, tetiğe basmadığınız sürece silah kesinlikle patlamaz. Hiçbir silah yanlışlıkla ateş almaz, tetiğe basmadığınız sürece silah kesinlikle patlamaz. Futbolcu arda turan ile şarkıcı berkay şahin'in yargılandıkları davanın üçüncü duruşmasında turan cinsel taciz suçundan beraat etti. Mahkeme, arda turan'ın 'cinsel taciz' suçundan beraatine, 'ruhsatsız silah taşıma', 'korku kaygı veya panik yaratacak şekilde silahla ateş etme' ve 'kasten yaralama' suçlarından ise. Futbolcu arda turan'ın berkay şahin'in yanına giderken aldığı silah 'suikast silahı' olarak bilinen glock marka olduğu ortaya çıktı.

Son Dakika Arda Turan In Silahi Ruhsatsiz Cikti
Son Dakika Arda Turan In Silahi Ruhsatsiz Cikti from www.birhaberoku.com
Spor toto süper lig ekiplerinden medipol başakşehir'de forma giyen arda turan, çarşamba gecesi arkadaşlarıyla emirgan'da gittiği bir mekanda şarkıcı berkay'a kafa atarak gündeme geldi. Arda turan'ın üzerinde bulunan silah ruhsatlı diye bilgi veriliyor ama emniyetten edindiğim bilgiye göre, silah ruhsatsız. Arda turan ve berkay hastane görüntüleri video yayınlandıkdan sonra ünlü futbolcu. Kanal d muhabirinin iddiasına göre elindeki silah ile 1 el ateş edildiği için arda turan hakkında soruşturma açılacak. Arda turan ile berkay arasında yaşanan kavgayla ilgili bir detay daha ortaya çıktı. Mahkeme, arda turan'ın 'cinsel taciz' suçundan beraatine, 'ruhsatsız silah taşıma', 'korku kaygı veya panik yaratacak şekilde silahla ateş etme' ve 'kasten yaralama' suçlarından ise. Futbolcu arda turan ile şarkıcı berkay şahin arasındaki kavgaya ilişkin açılan davanın ilk duruşması görüldü. Polisler, hastanede kurşun çekirdeği bularak incelenmesi için emniyete götürdü.

11.10.2018 12:22 | son güncelleme:

Arda turan'ın elindeki silah ateş aldı! Silah patladı mı diye sorular görünürken görüntüler yayınlandı. *yargı dilinde, bele ruhsatsız silah takarak gezmek sadece suç dünyasının içindeki. Çünkü silahı verirken karşı tarafa. 10.10.2018 günü saat:13.30 sıralarında idaremiz özel hastanesinde silah ile ateş etme olayı olduğu bildirilmesi üzerine hastaneye geçilmiş,burada görevliler ile yapılan görüşmede 10.10.2018 günü saat:05.30 sıralarında arda turan ile berkay şahi̇n isimli şahıslar hastanenin acil servisine geldikleri,şahısların alkollü. Dava, 19 haziran'a ertelenirken iki tarafın açıkladıkları gelirleri tartışma konusu oldu. Polisler, hastanede kurşun çekirdeği bularak incelenmesi için emniyete götürdü. Beyaz tv ekranlarında yayınlanan beyaz futbol programı yorumcusu ahmet çakar'dan arda turan'a raconluk dersleri!beyaz futbol youtube kanalına abone olmak i̇çi. Arda turan ve berkay hastane görüntüleri video yayınlandıkdan sonra ünlü futbolcu. Emrullah erdinç sözlerine şöyle devam etti:arda turan'ın üzerinde bulunan silah ruhsatlı diye bilgi veriliyor ama emniyetten edindiğim bilgiye göre, silah ruhsatsız. Si̇lah defalarca el deği̇şti̇rdi̇ tam 18 dakika sonra, saatler 06:44'ü gösterirken berkay ve arda arasındaki tartışma hararetleniyor. Spor toto süper lig ekiplerinden medipol başakşehir'de forma giyen arda turan, çarşamba gecesi arkadaşlarıyla emirgan'da gittiği bir mekanda şarkıcı berkay'a kafa atarak gündeme geldi. Hiçbir silah yanlışlıkla ateş almaz, tetiğe basmadığınız.

Arda turan ve berkay hastane görüntüleri video yayınlandıkdan sonra ünlü futbolcu. Dava kapsamında arda turan'ın 12.5 yıla, berkay şahin'in ise 2 yıla kadar hapsi isteniyor. Hiçbir silah yanlışlıkla ateş almaz, tetiğe basmadığınız. O kovan daha sonra polisin olay yerinde yaptığı incelemede bulundu. Arda turan'a korku kaygı veya panik yaratacak şekilde silahla ateş etmek, ruhsatsız silah bulundurmak kasten yaralama suçlarından 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası verildi.

Arda Turan Ve Berkay Hakim Karsisinda Yuz Yuze Geldi
Arda Turan Ve Berkay Hakim Karsisinda Yuz Yuze Geldi from icdn.turkiyegazetesi.com.tr
Her ne kadar kimse yaralanmamış olsa da toplumun genel güvenliği tehlikeye atılmıştır. Arda turan ile berkay arasında bir gece kulübünde başlayarak hastanede devam eden taciz kavgasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Arda turan silahı neden patladı, birine isabet edildi mi merak ediliyor. Hiçbir silah yanlışlıkla ateş almaz, tetiğe basmadığınız sürece silah kesinlikle patlamaz. Berkay'a, arda turan'ın hastanede silah sıkıp sıkmadığı da sorulacak. Arda turan ve berkay hastane görüntüleri video yayınlandıkdan sonra ünlü futbolcu. Olayda arda turan hastaneye silahla girmiş ve silah ateşlenmiştir. Arda ifadesinde belirttiği gibi yanında getirdiği.

Arda turan ile berkay arasında bir gece kulübünde başlayarak hastanede devam eden taciz kavgasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Koyduğum yerden alırken ateş aldı eşini taciz ettiği berkay'ın burnunu kırmıştı: Arda turan ve berkay hastane görüntüleri video yayınlandıkdan sonra ünlü futbolcu. Emrullah erdinç sözlerine şöyle devam etti:arda turan'ın üzerinde bulunan silah ruhsatlı diye bilgi veriliyor ama emniyetten edindiğim bilgiye göre, silah ruhsatsız. Si̇lah defalarca el deği̇şti̇rdi̇ tam 18 dakika sonra, saatler 06:44'ü gösterirken berkay ve arda arasındaki tartışma hararetleniyor. Çünkü silahı verirken karşı tarafa. Arda turan'ın üzerinde bulunan silah ruhsatlı diye bilgi veriliyor ama emniyetten edindiğim bilgiye göre, silah ruhsatsız. Sanık arda turan'ın cinsel taciz suçundan beraatine hükmeden mahkeme, sanığı ruhsatsız silah taşıma suçundan 10 ay, korku kaygı veya panik yaratacak şekilde silahla ateş etmekten 10 ay ve kasten yaralama suçundan 1 yıl 15 gün olmak üzere toplamda 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezasına çarptırmıştı. Arda ifadesinde belirttiği gibi yanında getirdiği. Arda turan silahı neden patladı, birine isabet edildi mi merak ediliyor. Hiçbir silah yanlışlıkla ateş almaz, tetiğe basmadığınız sürece silah kesinlikle patlamaz. Kanal d muhabirinin iddiasına göre elindeki silah ile 1 el ateş edildiği için arda turan hakkında soruşturma açılacak. Onlarla birlikte merminin kovanını arıyor. Arda turan'a korku kaygı veya panik yaratacak şekilde silahla ateş etmek, ruhsatsız silah bulundurmak kasten yaralama suçlarından 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası verildi.

Arda ve berkay olayı görüntülerinde arda turan'ın silahının bir el patladığı görülüyor arda turan. Berkay'a, arda turan'ın hastanede silah sıkıp sıkmadığı da sorulacak.

Posting Komentar

0 Komentar